SiteLock
Personvernerklæring

Personvernerklæring

for Cedel Norge AS

Behandlingsansvarlig for alle personopplysninger i selskapet er daglig leder Lars Albert Albretsen

Kontaktinformasjon: mobil +4790193166, e-post larsalbert@cedel.nl

Vår behandling av personopplysninger for registrerte.

Vi vil at du skal oppleve at Cedel Norge AS tar dine personopplysninger på alvor og behandles i tråd med Personopplysningsloven av 22. juli 2018

Generelt om registrering, behandling, lagring, endring, sletting og videresending av personopplysninger:

Registrering, lagring og behandling:

Personopplysninger registreres, lagres og behandles i tråd med det formålet som er avtalt med den enkelte; enten gjennom samtykke, for å oppfylle kontraktsmessige avtaler eller lovmessige forpliktelser, for å kunne holde kontakt, utveksle informasjon, dokumentere og arkivere kontraktsmessige avtaler, gjennomføre nødvendige vurderinger før beslutninger og forpliktelser knyttet til formålet med registreringen.

Innsyn, endring, sletting og videresending:

Den registrerte som spør har rett på innsyn i hvilke personopplysninger den registrerte har oppgitt og om vår håndtering av personopplysningene, etter personopplysningslovens regler.

Som registret har du rett til å be om å få korrigert eller slettet uriktige og ufullstendige personopplysninger og adgang til å få personopplysningene utlevert til gjenbruk eller overført ved avslutning av forholdet (Dataportabilitet) Krav fra den registrerte besvares kostnadsfritt og senest innen 30 dager. Vi følger den til enhver tid gjeldende norske lov på området.

Lagring og sletting

Personlige opplysninger gitt til oss lagres bare så lenge som nødvendig for å oppfylle det formålet som vi fikk opplysningene til og vil bli slettet innen 12 mnd. Enkelte opplysninger må lagres i inntil ti år når det følger av lovkrav fra offentlige myndigheter

Overføring til tredjepart:

Det utleveres ikke personopplysninger til tredjepart utover det som er avtalt med den registrerte eller det som følger av lovkrav til offentlige myndigheter.

MyCEMM-konto

Når du oppretter en MyCEMM-konto, oppgir du din e-postadresse, ditt brukernavn og eventuelt ditt fulle navn (fullt navn er ikke nødvendig for å opprette en konto). En CEMM (muligens i kombinasjon med appen) kan vises i ditt lokale nettverk uten registrering. For å hente data og vise data fra en CEMM utenfor ditt lokale nettverk krever registrering. Etter registrering lagrer vi personopplysningene du har oppgitt via brukernavnet du har valgt.

Informasjonskapsler og lenker

Bruk av våre nettsteder og digitale produkter medfører bruk av informasjonskapsler. En informasjonskapsel ("cookie") er en liten tekstfil som lagres på datamaskinen din og som inneholder informasjon. De fleste nettlesere tillater automatisk informasjonskapsler. Det kan du endre hvis du vil. Se i nettleserens hjelpesider hvordan du gjør det. En cookie inneholder ingen personlig informasjon, og kan ikke benyttes til å identifisere brukeren. Ved å gå inn på nettstedet samtykker du til at det lagres cookies i din nettleser. Dersom du ikke ønsker at det lagres cookies, kan du endre innstillingene i nettleseren. Du kan også slette eksisterende cookies. Dersom du velger å slette eller ikke akseptere cookies kan du oppleve redusert funksjonalitet på enkelte nettsteder.

Hvordan sikres opplysningene?

Vi har sikret personopplysningene ved følgende tekniske og organisatoriske tiltak:

Daglig leder har en særlig oppgave å påse sikkerheten.

Tilgang til personopplysninger er beskyttet med brukernavn og passord

Vi bruker sikrede forbindelser (Secure Sockets Layer eller SSL) som beskytter all informasjon mellom deg og vår tjeneste når du legger inn personlige data

Uvedkommende hindres tilgang til personopplysningene eller utstyr disse er lagret på

Virksomhetens nettverk er beskyttet mot inntrengning fra eksterne nettverk med brannmur som kun slipper gjennom nødvendig datatrafikk,

Virksomhetenes nettverk er beskyttet mot bruk av uvedkommende, eksempelvis ved sikring av trådløst nettverk.

Ekstra tiltak er iverksatt for spesielt beskyttelsesverdige opplysninger som for eksempel opplysninger rundt tilrettelegging av arbeidsplassen, vurderinger av den ansatte, merknader og advarsler.





Endringer i denne personvernerklæringen

Det anbefales å konsultere denne personvernerklæringen regelmessig slik at du er klar over mulige endringer.

Se og endre dataene dine

For spørsmål om vår personvernpolicy eller spørsmål angående tilgang, endringer eller sletting av dine personopplysninger, vennligst kontakt oss når som helst: Daglig leder Lars Albert Albretsen, mobil +4790193166, e-post larsalbert@cedel.nl

Siste endring: 28. november 2018

Kontakt oss

 

Adresse: Holtsveien 173, 4900 Tvedestrand 

 

Epost: post@cedelnorge.no

 

Mobil: 90193166

Copyright © All Rights Reserved